Als importeur voor de Benelux leveren wij een breed programma aan onder meer installateurs en isolatiebedrijven ten behoeve van de woningbouw, utiliteit en industrie. Onze producten worden toegepast op het gebied van sanitair, verwarmen, koelen en ventilatie. Aeroflex producten worden vervaardigd op basis van EPDM (KKS en HF) of rubber (FIRO).

De Aeroflex producten hebben een hoge waterdamp-diffusieweerstand waardoor condensatie voorkomen wordt.
 
Wij bedienen onze relaties vanuit ons kantoor en magazijnen in Lelystad. Onze activiteiten bestaan in essentie uit het adviseren en leveren van isolatieproducten.

Over ons team..

De medewerkers van Aeroflex maken er een sport van op zo kort mogelijke termijn samen met u tot een resultaat te komen. Een oplossing die het beste aansluit op de wensen van uw opdrachtgever(s). Doelmatig, duurzaam en tegen een concurrerende prijs. Een oplossing die bovendien snel gerealiseerd kan worden. Korte levertijden? We staan erom bekend!

Aeroflex magazijn in LelystadVoorraad

Vanuit ons centraal in Nederland gelegen magazijn in Lelystad kunnen wij snel bestellingen op de gewenste locatie afleveren. Ons voorraadbeheersysteem zorgt ervoor dat wij een bijzonder hoge uitleveringsgraad behalen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat in Europa momenteel hoog op de maatschappelijke agenda. Door de inzet van Aeroflex isolatiesystemen worden duurzaamheid en rentabiliteit aanmerkelijk verhoogd. Verhoging van de rentabiliteit is voor industrie, utiliteit en gebouwbeheerders essentieel. Berekeningen laten zien dat technische installaties in utiliteit en industrie de kostprijs met procenten kunnen verlagen. Isolatie is één van de meeste efficiënte methoden om te komen tot (kosten)optimalisatie van installaties.

Bedrijven en adviesbureaus raadplegen daarom in vroeg stadium de Aeroflex isolatiedeskundigen.

 

Koeling, airconditioning en ventilatie Verwarming en sanitair Temperatuurbestendig ST (+) 180°C (Solargeschikt)Extra bestand tegen verwering en inwerking UV (Solar) Voorzien van extra oppervlaktebescherming